Zoek op onderwerp

Alles over je bestelling
Lees meer over onze bezorgopties
Informatie over betalen en betalingsmethoden
Retour informatie & terugbetalen
Onze garantie & voorwaarden

Cadeaukaart

Alle informatie over de Olive&Flavour cadeaukaart
Al onze gegevens op één pagina
Algemene voorwaarden & cookie beleid

Meest gestelde vragen

Je kunt eenvoudig je bestelling volgen via de track en trace code die we je per e-mail sturen zodra je pakket onderweg is. We maken doorgaans gebruik van PostNL voor onze verzendingen. Als we een andere bezorgoptie kiezen, laten we je dat vooraf weten. Zo kun je altijd precies zien waar je bestelling zich bevindt en wanneer je deze kunt verwachten.

We begrijpen dat verschillende mensen verschillende betaalvoorkeuren hebben. Daarom bieden we een brede selectie van betaalmethoden aan die je op onze pagina "Betalen" kunt terugvinden. Naast populaire opties zoals iDEAL, creditcards en Klarna, bieden we ook andere methoden aan om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Neem gerust een kijkje op die pagina en kies de betaalmethode die het beste bij je past.

Het retourneren van een pakket is eenvoudig. Neem contact op met onze klantenservice om een retourlabel aan te vragen. Dit label stelt je in staat om het pakket terug te sturen. Voor meer gedetailleerde instructies en informatie over het retourproces verwijzen we je graag naar onze pagina "Retourneren". We staan altijd klaar om je te helpen bij elke stap.

"Niet gevonden wat je zocht? Geen zorgen, we staan klaar om je te helpen!

Ons team staat paraat om al je vragen te beantwoorden en samen op zoek te gaan naar de perfecte oplossing. Of het nu gaat om een specifiek product, advies over onze heerlijke producten, of iets anders waar je mee zit - we horen graag van je. Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier, stuur ons een e-mail of pak de telefoon en bel ons. We zijn er om je te assisteren en ervoor te zorgen dat je een geweldige ervaring hebt bij ons. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit!"

Contact formulier

E-mail

Zit je met vragen of heb je niet gevonden wat je zocht? Geen zorgen, we zijn er om te helpen!

Stuur ons een e-mail op klantenservice@oliveflavour.com met je vraag en gegevens of ordernummer. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Telefoon

Heb je direct hulp nodig? Bel ons gerust!

Ons klantenservice team staat klaar om je te assisteren van maandag tot vrijdag, tussen 10.00 en 18.00 uur. Pak je telefoon en bel ons op:
085-06 038 41