"Duurzaamheid verweven met passie: Samen streven naar een groenere wereld!"

Bij ons koesteren we niet alleen de heerlijke smaken van Italië, maar ook onze verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu en de samenleving. Duurzaamheid vormt een integraal onderdeel van ons bedrijf en we streven ernaar om positieve verandering teweeg te brengen op verschillende gebieden.

Een belangrijk aspect van onze duurzaamheid inspanningen is onze samenwerking met een sociale werkplaats in Lemmer. We zijn er trots op dat we verpakkingsmaterialen laten produceren door getalenteerde mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door deze samenwerking bieden we hen de mogelijkheid om hun vaardigheden te ontwikkelen en deel te nemen aan het arbeidsproces. Het is voor ons van onschatbare waarde om op deze manier bij te dragen aan een inclusieve samenleving en de empowerment van individuen.

Naast onze betrokkenheid bij de sociale werkplaats, hebben we ook aandacht voor de milieueffecten van onze activiteiten. We streven ernaar om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Dit doen we door bewuste keuzes te maken in ons productieproces, zoals het minimaliseren van afval en het selecteren van duurzame verpakkingsmaterialen. We gebruiken bijvoorbeeld recyclebare en biologisch afbreekbare materialen om onze producten te verpakken en verzenden.

Daarnaast hechten we waarde aan het ondersteunen van lokale gemeenschappen en het bevorderen van duurzame landbouwpraktijken. We werken nauw samen met kleinschalige producenten die zich inzetten voor biologische teelt, het behoud van biodiversiteit en het respecteren van natuurlijke hulpbronnen. Door deze partnerschappen aan te gaan, kunnen we de kwaliteit van onze producten waarborgen en tegelijkertijd bijdragen aan het behoud van het milieu en het welzijn van de landbouwgemeenschappen.

Bij ons geloven we dat duurzaamheid niet slechts een trend is, maar een essentiële waarde die we koesteren en willen uitdragen. We blijven ons inzetten om onze duurzaamheidsinspanningen te verbeteren en te innoveren, zodat we een positieve impact kunnen hebben op zowel de planeet als de mensen om ons heen.

We nodigen je uit om samen met ons deel uit te maken van deze duurzame reis. Ontdek onze producten met een goed gevoel, wetende dat ze niet alleen heerlijk zijn, maar ook bijdragen aan een betere wereld.

Onze partners

Met wie we de wereld een stukje mooier willen maken

StoerWurk

StoerWurk is een jong, energiek, sociaalbewogen en door hout gedreven bedrijf met een nuchtere Friese insteek. Ze creëren maatwerk arbeidsplaatsen voor mensen die niet of niet geheel terecht kunnen op de reguliere arbeidsmarkt. Samen met deze stoere wurkers vormen zij een gedreven partner en leveren duurzame verpakkingsmaterialen. Nieuwsgierig geworden? Klik op onderstaande link voor meer informatie.