Parlez de votre marque

Utilisez ce texte pour partager des informations sur votre marque avec vos clients. Décrivez un produit, partagez des annonces ou accueillez des clients dans votre boutique.

Retourinformatie

Bij Olive&Flavour geloven we in tevreden klanten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, bieden wij je de mogelijkheid om je bestelling binnen 30 dagen na aankoop te retourneren.

Voorwaarden voor retourneren van culinaire producten:

Als het gaat om culinaire producten, vragen wij vriendelijk om ervoor te zorgen dat de verpakking ongeopend en in originele staat is. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de producten veilig en hygiënisch worden verwerkt.

Defecte of verkeerd bezorgde producten:

In het geval dat je een beschadigd of verkeerd product hebt ontvangen, staan wij voor je klaar. Wij vergoeden niet alleen de kosten van de retourzending, maar zorgen er ook voor dat je de juiste producten snel en zonder extra kosten ontvangt.

Retourkosten:

Als wij geen fout hebben gemaakt bij het verzenden van je bestelling en je besluit om de producten te retourneren, zijn de retourkosten voor jouw rekening.

Hoe kun je een retour aanvragen?

Neem eenvoudig contact op met onze klantenservice via klantenservice@oliveflavour.com of bel ons op 085 - 06 038 41. Ons vriendelijke team staat klaar om je te begeleiden bij het retourproces en al je vragen te beantwoorden.

Belangrijk:

  • Zorg ervoor dat de producten goed verpakt zijn voordat je ze retourneert.
  • Vermeld je bestelnummer en reden van retour in je communicatie met ons.
  • Houd er rekening mee dat de verwerking van retourzendingen enige tijd kan duren. Wij streven ernaar om dit zo snel en efficiënt mogelijk te doen.

Bij Olive&Flavour streven we ernaar om jouw winkelervaring perfect te maken. Heb je nog vragen over ons retourbeleid? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit!

Niet gevonden wat je zocht?

Misschien helpt één van de onderstaande categorieën
Alles over je bestelling
Lees meer over onze bezorgopties
Informatie over betalen en betalingsmethoden

Retourneren

Retour informatie & terugbetalen
Onze garantie & voorwaarden

Cadeaukaart

Alle informatie over de Olive&Flavour cadeaukaart
Al onze gegevens op één pagina
Algemene voorwaarde & cookie beleid

Parlez de votre marque

Utilisez ce texte pour partager des informations sur votre marque avec vos clients. Décrivez un produit, partagez des annonces ou accueillez des clients dans votre boutique.