Ontdek Onze Consignatie Optie voor Winkeliers!

Beste Winkelier,

We begrijpen dat het managen van voorraad soms uitdagend kan zijn. Daarom presenteren we met trots onze Consignatie Optie, een uitstekende manier om onze hoogwaardige producten in uw winkel aan te bieden, zonder het risico van directe aankopen.

Hoe werkt het? U plaatst onze producten in uw winkel en betaalt pas wanneer ze daadwerkelijk verkocht worden. Geen risico, maximale flexibiliteit. Bovendien bieden we een toegewijd team van accountmanagers om u te begeleiden en al uw vragen te beantwoorden.

Maar dat is nog niet alles! We willen dat u groeit. Daarom vermelden we uw winkel trots op onze website en trekken we klanten uit uw buurt naar uw winkel met behulp van strategische sociale media en gerichte advertenties.

En er is meer: wij hechten waarde aan persoonlijke connecties. Voordat we aan de slag gaan, maken we graag persoonlijk kennis met u en uw winkel. Dit helpt ons uw unieke behoeften te begrijpen en u de best mogelijke ondersteuning te bieden.

En vergeet niet, uw succes is ons succes. We streven naar voortdurende verbetering. Na 6 weken bezoeken we u opnieuw om de voortgang te bespreken. Uw feedback is waardevol voor ons en we delen graag best practices. Als u beslist niet verder te gaan, nemen we de producten terug zonder gedoe. U betaalt alleen voor wat er verkocht is.

In een notendop, met onze Consignatie Optie kunt u risicovrij topkwaliteit aanbieden, terwijl u tegelijkertijd de volle ondersteuning van ons team krijgt. Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe we samen uw zaak kunnen laten floreren.