Betaal Mogelijkheden

Bij Olive&Flavour kun je met verschillende betaalmethodes jouw bestelling betalen. Lees hieronder meer informatie over elke methode.

Apple- & Google Pay 
Shop je op onze webshop met een Apple-apparaat die geschikt en ingesteld is voor Apple Pay? Dan kan je super makkelijk je order betalen via deze betaalmethode. Vermijd de hele check-out en rond je order binnen een paar seconden af met je Face ID of Touch ID. Ook contactloos te gebruiken in de Rico Store!

iDeal
Met iDeal kun je veilig online betalen via de vertrouwde online betaalomgeving van jouw eigen bank. Tijdens het bestelproces kies je voor je eigen bank en betaal je in een veilige omgeving. iDeal wordt ondersteund door de volgende banken: ABN AMRO, SNS Bank, ING, Rabobank, ASN Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankieren, Knab en Bunq.

Klarna (afterpay)
Met betaal later betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. Voor meer informatie kijk op Klarna.nl

Credit Card
Je kunt betalen met MasterCard, Maestro, Visa of American Express. Zodra de creditcardgegevens gecontroleerd zijn, wordt jouw bestelling verzonden. 

PayPal
PayPal is een wereldwijd online betaalsysteem. Koppel je bankrekening of creditcard aan jouw PayPal-account en betaal gemakkelijk in enkele klikken met je PayPal-rekening. Betaal je met PayPal, dan is je aankoop verzekerd door de PayPal Aankoopbescherming. Lees meer over de voorwaarden op Paypal.nl.

Veel gestelde vragen

SEPA staat voor Single Euro Payments Area. Dit is de naam van de nieuwe uniforme regeling voor nationale en Europeese betalingen. Een IBAN (International Bank Account Number, internationale bankrekeningnummer) is een nummer, dat alle nationale rekeningnummers vervangt. De BIC (Business Identifier Code) is een internationale gestandaardiseerde bankcode, waarmee betalingsdienstaanbieders wereldwijd kunnen worden geïdentificeerd.

Kan ik achteraf betalen met Klarna? Bij ons kun je meestal achteraf betalen. Als dat niet lukt kan dat verschillende redenen hebben. Onze provider Klarna bepaalt deze voorwaarden. 

Apple- & Google Pay is beschikbaar als betaalmethode voor iOS- en Androidapparaten op onze website. Je kunt deze betaalmethode selecteren in het afrekengedeelte. Het is toegankelijk via alle browsers en je kunt betalen met een gekoppelde betaalkaart.

Die is heel makkelijk te vinden! Je vindt de drie-cijferige beveiligingscode op de achterkant van je creditcard.

De btw wordt uiteraard op elke factuur apart vermeld.

Er zijn verschillende redenen waarom een betaling per creditcard niet mogelijk kan zijn. Bijvoorbeeld algemene technische problemen, invoerfouten, geldigheid van de kaart, enz. Verder moet je creditcardrekening gecodeerd zijn voor het 3D Secure betaalproces. Als alternatief bieden we je graag de volgende betaalwijzen: Achteraf betalen, PayPal of iDEAL.

Na het afronden van het betalingsproces worden de aangekochte artikelen voor je gereserveerd. Pas bij verzending van de artikelen wordt het totale bedrag van de geleverde artikelen afgeschreven van je creditcard.

Je ontvangt per e-mail een factuur, meteen nadat je bestelling is verzonden.

Momenteel kun je helaas niet in termijnen betalen.

Bij een betaling met PayPal, creditcard of iDEAL, kan de bestelling alleen voltooid worden door een succesvol betalingsproces. De betalingsbevestiging voor deze drie betaalmethoden wordt dan direct in het browservenster weergegeven.

Helaas bieden we geen belastingvrije bestellingen (tax-free orders) aan.

Niet gevonden wat je zocht?

Misschien helpt één van de onderstaande categorieën
Alles over je bestelling
Lees meer over onze bezorgopties

Betalen

Informatie over betalen en betalingsmethoden
Retour informatie & terugbetalen
Onze garantie & voorwaarden

Cadeaukaart

Alle informatie over de Olive&Flavour cadeaukaart
Al onze gegevens op één pagina
Algemene voorwaarden & cookie beleid

Nog niet gevonden?

Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.