Garantie bij Olive&Flavour

Bij Olive&Flavour hechten we veel waarde aan jouw tevredenheid met onze producten. Of je nu geniet van onze smakelijke Italiaanse lekkernijen of gebruik maakt van onze non-food items, we willen dat je volledig tevreden bent met je aankoop. Hieronder vind je onze garantievoorwaarden, specifiek voor beide categorieën.

Etenswaren:
Vanwege de aard van onze etenswaren kunnen we helaas geen garantie bieden op deze producten. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd en zijn vers en smaakvol. Als je desondanks niet tevreden bent met je aankoop, neem dan contact op met onze klantenservice. We streven ernaar om eventuele zorgen op te lossen en ervoor te zorgen dat je een positieve ervaring hebt met onze producten.

Non-food producten:
Voor onze non-food items geldt de garantie zoals aangegeven door de fabrikant en/of de wettelijke termijn. Als een van deze producten gebreken vertoont of niet aan je verwachtingen voldoet, neem dan contact op met onze klantenservice. We zijn er om te helpen en streven naar een passende oplossing, zoals reparatie, vervanging of terugbetaling, afhankelijk van het specifieke geval.

Onze garantievoorwaarden zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankopen bij Olive&Flavour. Voor meer informatie over garantie of om te assisteren bij eventuele vragen of zorgen, neem contact op met onze klantenservice via klantenservice@oliveflavour.com of vul onderstaand contactformulier in. We staan klaar om je te helpen.

Niet gevonden wat je zocht?

Misschien helpt één van de onderstaande categorieën
Alles over je bestelling
Lees meer over onze bezorgopties
Informatie over betalen en betalingsmethoden
Retour informatie & terugbetalen

Garantie

Onze garantie & voorwaarden

Cadeaukaart

Alles over de Olive&Flavour cadeaukaart
Al onze gegevens op één pagina
Algemene voorwaarden & cookie beleid

Nog niet gevonden?

Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.